![](/om-nibio/forskning-nytter/divisjon-for-matproduksjon-og-samfunn/forskning-nytter-matproduksjon-og-samfunn-2019/_/image/692aaf58-8db9-4427-afed-deac1e5d744b:f6cc151549117cf5ddc51a03222736b394fee8cf/max-400/Audun_Kors%C3%A6th.jpg?quality=60)
Forskning nytter - matproduksjon og samfunn 2019
FNs 17 bærekraftsmål er en viktig ramme for samfunnsutviklingen nasjonalt og globalt. Samtidig kan det av og til virke som begrepet bærekraft i sin bruk nærmest blir en floskel, uten tanke for hva det egentlig rommer. For NIBIO gir begrepet mening, og det er vår oppgave å fylle det med håndfast innhold basert på den kunnskapen vi utvikler og forvalter, både her i landet og i aktivitetene våre utenlands. Her er åtte smakebiter fra Divisjon for matproduksjon og samfunn i 2019.
Vi håper disse smakebitene gir inspirasjon til å søke mer kunnskap – både om det som her presenteres og de mange andre spennende resultatene fra NIBIOs aktiviteter.
God lesing!