![](/om-nibio/forskning-nytter/divisjon-for-matproduksjon-og-samfunn/forskning-nytter-matproduksjon-og-samfunn-2020/_/image/692aaf58-8db9-4427-afed-deac1e5d744b:f6cc151549117cf5ddc51a03222736b394fee8cf/max-400/Audun_Kors%C3%A6th.jpg?quality=60)
Forskning nytter - matproduksjon og samfunn 2020
Året 2020 vil gå inn i historien som et spesielt og annerledes år – koronaåret. Dette preget selvsagt også NIBIO. Men til tross for det, så har vi mye å vise til av faglig produksjon og formidling, fordelt over et stort spekter av områder med betydning for mange i det norske samfunnet. Her er åtte smakebiter fra Divisjon for matproduksjon og samfunn i 2020.
Vi håper disse smakebitene gir inspirasjon til å søke mer kunnskap – både om det som her presenteres og de mange andre spennende resultatene fra NIBIOs aktiviteter.
God lesing!