![](/om-nibio/forskning-nytter/divisjon-for-matproduksjon-og-samfunn/forskning-nytter-matproduksjon-og-samfunn-2016/_/image/692aaf58-8db9-4427-afed-deac1e5d744b:f6cc151549117cf5ddc51a03222736b394fee8cf/max-400/Audun_Kors%C3%A6th.jpg?quality=60)
Forskning nytter - matproduksjon og samfunn 2016
Fusjonen mellom NILF, Skog og landskap og Bioforsk i 2015, la grunnlaget for et av de største og faglig mest mangslungne FoU-instituttene i Norge. NIBIO utvikler kunnskap om det som er den norske bioøkonomien. Her er seks smakebiter fra Divisjon for matproduksjon og samfunn i 2016.
Vi håper disse smakebitene gir inspirasjon til å søke mer kunnskap – både om det som her presenteres og de mange andre spennende resultatene fra NIBIOs aktiviteter.
God lesing!