Hopp til hovedinnholdet

Divisjon for skog og utmark

#Amazing grazing - bærekraftig kjøtt og ull fra sau som beiter i norsk utmark

INAKTIV SIST OPPDATERT: 20.10.2025
Slutt: apr 2025
Start: mai 2021

#AMAZING GRAZING skal få frem kunnskap om hvordan sau i norsk utmark bidrar til en bærekraftig utvikling. 

Amazing_figur_engelsk .jpg
Status Avsluttet
Start- og sluttdato 01.05.2021 - 30.04.2025
Prosjektleder Lise Grøva
Divisjon Divisjon for skog og utmark
Avdeling Vilt og utmarksressurser
Samarbeidspartnere Forbrukerforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet, Norsk senter for økologisk landbruk (NORSØK) og over 30 ulike aktører i verdikjeden kjøtt og ull fra sau
Totalt budsjett 12000000
Finansieringskilde JA/FFL

#AMAZING GRAZING skal få frem kunnskap om hvordan sau i norsk utmark bidrar til en bærekraftig utvikling. 

I regi av prosjektet ble holdt en serie med sju foredrag med tema knyttet til sau, beitebruk og bærekraft.

Opptak av foredragene finner du nedover til venstre.

Publikasjoner i prosjektet