![](/om-nibio/forskning-nytter/divisjon-for-matproduksjon-og-samfunn/forskning-nytter-matproduksjon-og-samfunn-2022/_/image/692aaf58-8db9-4427-afed-deac1e5d744b:f6cc151549117cf5ddc51a03222736b394fee8cf/max-400/Audun_Kors%C3%A6th.jpg?quality=60)
Forskning nytter - matproduksjon og samfunn 2022
Med sine fem fagdivisjoner, har NIBIO en unik kompetanse og fagprofil som treffer kjernen i bærekraftkonseptet: Kunnskapen om verdiskaping, miljøfag og ressursforvaltning, og økonomifag og samfunnsutvikling. NIBIO har også et solid regionalt ankerfeste med enheter og kompetanse landet rundt, i tillegg til at vi er en betydelig internasjonal aktør innenfor det som defineres som «the global grand challenges». Her er åtte smakebiter fra Divisjon for matproduksjon og samfunn i 2022.
Vi håper disse smakebitene gir inspirasjon til å søke mer kunnskap – både om det som her presenteres og de mange andre spennende resultatene fra NIBIOs aktiviteter.
God lesing!