Hilde Halland
Forsker
Sammendrag
Det er ikke registrert sammendrag
Sammendrag
Det er ikke registrert sammendrag
Forfattere
Hilde HallandSammendrag
Det er ikke registrert sammendrag

Divisjon for matproduksjon og samfunn
Resilient North - matproduksjon, matsikkerhet og folkehelse i Nord-Norge
Prosjektet Resilient North har som mål å skaffe mer kunnskap om sammenhengen mellom mat, miljø og folkehelse i Nord-Norge i lys av et endret trusselbilde i nordområdene. Denne kunnskapen skal bidra til at landsdelen og Norge blir bedre rustet til å håndtere ulike situasjoner og endringer som kan oppstå.

Divisjon for matproduksjon og samfunn
OatFrontiers
OatFrontiers er et Interreg NPA (Northern Periphery Arctic program) prosjekt, og har som mål å forbedre mulighetene for havredyrking i NPA-området. Prosjekt perioden er fra 2024 til 2026. OatFrontiers koordineres av Luke i Finland.

The role of diversified small-scale horticulture in a transition towards more sustainable food systems with healthier diets
Målet med prosjektet er å utforske hvordan matsystemer basert på småskala hagebruk kan utvikles til å bli mer økonomisk, sosialt og miljømessig bærekraftige og samtidig øke i omfang, noe som vil gi fordeler både for natur og miljø og folkehelse.

Divisjon for matproduksjon og samfunn
The role of diversified small-scale horticulture in a transition towards more sustainable food systems with healthier diets (SmallHort)
The aim of the project is to explore how food systems based on diversified small-scale horticulture can be developed to become more economically, socially and environmentally sustainable while also increasing in scale. This will provide benefits to nature, environment and public health.

Divisjon for matproduksjon og samfunn
The role of diversified small-scale horticulture in a transition towards more sustainable food systems with healthier diets (SmallHort)
The aim of the project is to explore how food systems based on diversified small-scale horticulture can be developed to become more economically, socially and environmentally sustainable while also increasing in scale, which will provide benefits for nature, the environment and public health.