Kurs

Dette er kurs for primærprodusenter og næringsmiddelbedrifter med mål om å utvikle, foredle og selge kvalitetsprodukter basert på lokale råvarer.

KONTAKTPERSON

FEBRUAR

Hygienekurs for matbedrifter 26.februar på Scandic Hotel  Kirkenes. Kurslærer: Kathrine Rødsjø, Sikker MAT
Påmelding til: polarurt@gmail.com Marit Sundt tlf 907 24 078

Frist: 12.februar

MARS

Baking med urkorn – surdeigsbrød og søte brød 7. og 8. mars på Seljevold gård, Vikran, Troms
Kurslærer: Robin Edberg
Påmelding til: troms@bondensmarked.no Gry Reinsnos tlf 991 63 539

Frist: 20.februar

 

Baking på takke – lefser, flatbrød og sveler 14.mars hos 3 kalver på Dønna
Kurslærer: Ann Karin Eide
Påmelding til: dag@trekalver - Dag Solfjeld tlf 415 13 425

 

Kjøttforedling for nybegynnere/pølsekurs 9. og 10.mars 2018 hos tre kalver på Dønn.
Kurslærer: Tommy Solvang
Påmelding til: dag@trekalver.no. 

Frist: 26.februar

 

Innføringskurs i ysting 19. – 23.mars 2018 på Aaland gård i Lofoten
Kurslærer: Pascale Baudonnel
Påmelding: Følg lenken 

Frist: 5.mars

APRIL

Bakekurs – matbrød til servering
4. og 5. april 2018 hos Tranøy Opplevelser
Kurslærer: Andrè Løvaas
Påmelding: Følg lenken

Frist: 19.mars

 
Kurs i fermentering
5. og 6. april 2018 Vikgården, Mosjøen
Kurslærere: Rina van Nuland og Per Theodor Tørrisen
Påmelding til:  post@vikgarden.no     Per Theodor Tørrissen tlf 452 40 850

Frist: 1.april


HACCP-kurs i Tromsø
20. – 22. april
Kurslærer: Bength Hanssen
Påmelding til: Åse Vøllestad ase.vollestad@nibio.no  tlf: 928 44 602

Frist: 4.april

MAI

Kurs Mat av tang
3. - 4. april i Lakselv
Kurslærer: Jon Aga
Påmelding til: polarurt@gmail.com

Frist: 23.april

OKTOBER

Kurs Bærforedling
4. og 4. oktober på Breivika videregående skole, Tromsø
Kurslærer: Toril Bakken Kåven, Nordlysmat
Påmelding til: Gry Reinsnos, mail: troms@bondensmarked.no, mobil 991 63 539

Frist: 20. september