Kurs

Dette er kurs for primærprodusenter og næringsmiddelbedrifter med mål om å utvikle, foredle og selge kvalitetsprodukter basert på lokale råvarer.

Kurs i 2023

 

Søte fristelser og sjokolade

Tid: 4.-5. desember, kl. 10.00 – 17.00 begge dager

Sted: Restaurant En Smak i Tromsø

Pris: kr. 2500,- inkludert lunsj begge dager

Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord

Kontaktperson/påmelding: Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no

Påmeldingsfrist: 27. november

Inspirasjonsseminar – Lokalmat på menyen

Tid: 28. november, kl. 10.00 – 16.00

Sted: Sørheim Brygge, Lyngseidet

Pris:  kr. 500.-inkludert lunsj

Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord

Kontaktperson/påmelding: Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no

Påmeldingsfrist: 21. november

 

Innføringskurs i fermentering av grønnsaker

Tid: 23. november, kl. 11.00 – 17.00

Sted: Saga skihus i Nordreisa

Pris:  kr. 1500,- inkludert lunsj

Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord

Kontaktperson/påmelding: Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no

Påmeldingsfrist: 16. november

 

Kurs i salting og røyking

Tid: 19. – 20. oktober

Sted: Kautokeino rein, Njurgoluodda 15, 9522 Kautokeino

Pris:  kr 2500,- inkl. lunsj begge dager

Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord

Kontaktperson/påmelding: Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no

Påmeldingsfrist: 12. oktober

Kurs i samisk lokalmat

Tid: 22. – 23. juni

Sted: Ovi Raishiin i Nordreisa

Pris:  kr. 2500,- Inkluderer lunsj begge dager

Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,  

Kontaktperson/påmelding: Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 90098971. 

 

Kurs i fermentering med Will Moffat fra b.culture

Tid: 8. juni kl. 08.00 – 16.00

Sted: Mosjøen videregående skole, avdeling marka

Pris: 500 kr

Arrangør: Nordnorsk kompetansesenter MAT v/ Mosjøen videregående skole, i samarbeid med Kompetansenettverket for lokalmat i nord

Kontaktperson/påmelding: Per Teodor Tørrissen epost: pertor@vgs.nfk.no

Påmeldingsfrist: 5. juni 2023

Antall deltakere: maks 10 pers.  Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding

Kurs i sanking av ville vekster med Kristin H. R. Nielsen

Tid: 23.  mai

Sted: Mosjøen videregående skole, avdeling marka

Pris: 700 kr

Arrangør: Nordnorsk kompetansesenter MAT v/ Mosjøen videregående skole, i samarbeid med Kompetansenettverket for lokalmat i nord

Kontaktperson/påmelding: Per Teodor Tørrissen epost: pertor@vgs.nfk.no

Påmeldingsfrist: 15 mai 2023

Antall deltakere: maks 10 pers.  Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding

 

Kurs i bærekraftig matproduksjon og forbruk

Velkommen til et samlingsbasert kurs som går over 3 samlinger

Tid: 04 – 05. mai
          24. – 26. mai
          05. – 07. juni

Sted: Mosjøen videregående skole, avdeling marka

Pris: 6000,- (for alle tre samlingene)

Arrangør: Nordnorsk kompetansesenter MAT i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord, utdanningen Bærekraftige matopplevelser ved Nordland fagskole og NIBIO Tjøtta

Kontaktperson/påmelding:
Per Teodor Tørrissen epost: pertor@vgs.nfk.no

Påmeldingsfrist: 10 april 2023

Antall deltakere: maks 12 pers.  Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding

Inspirasjonskurs – Innlandsfisk på menyen

Tid: 3. – 5. mars

Sted: Senja Matstudio

Pris:  kr 2500,- Inkluderer 4 retters middag

Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,  

Kontaktperson/påmelding: Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 90098971. 

Påmeldingsfrist: 24 februar

 

Innføringskurs i ysting

Tid: 20 – 23 februar 2023

Sted: Tana videregående skole

Pris:  kr 4000 inkl. lunsj

Arrangør: Tana videregående skole i samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord

Kontaktperson/påmelding: Marianne.johannessen@tffk.no/ 91806679

Påmeldingsfrist: 01.02.23