Arbeidspakker

Korndyrking i nord
Arbeidspakke 4 omhandler selve dyrkingen av korn i nord. Denne arbeidspakken ledes av Landbruksuniversitetet på Island. Fra norsk side ledes denne arbeidspakken av Sigridur Dalmannsdottir, NIBIO Holt.
Kontaktperson WP4
Sigridur Dalmannsdottir
Forsker
-
Divisjon for matproduksjon og samfunn
(+47) 465 46 249 sigridur.dalmannsdottir@nibio.no Kontorsted: Tromsø
Kontaktperson WP5
Hilde Halland
Seniorrådgiver
-
Divisjon for matproduksjon og samfunn
(+47) 957 98 237 hilde.halland@nibio.no Kontorsted: Tromsø
Bygg til mat
Arbeidspakke 5, som omhandler bygg til mat, ledes fra NIBIO av Hilde Halland fra NIBIO Holt. Her er målet å utvikle nye matprodukter av bygg. I prosjektperioden gjennomføres to produktutviklingskurs hos Nofima på Ås der både deres baker og forskere derfra er leid inn for å bistå bedriftene og prosjektet. På kursene vil en samle rundt ti bedrifter fra deltakerlandene til konkret produktutvikling. Første kurs ble gjennomført i mars 2016.

Kontaktperson WP6
Mette Thomsen
Forsker
-
Divisjon for matproduksjon og samfunn
(+47) 406 22 631 mette.thomsen@nibio.no Kontorsted: Apelsvoll

Drikkeprodukter av bygg
Arbeidspakken om utvikling av drikkeprodukter (WP6) ledes fra Orkenøyene. De har lang erfaring med bruk av eget bygg til øl- og whiskeyproduksjon. Fra norsk side er det Mette Thomsen fra NIBIO Apelsvoll som leder denne arbeidspakken.