Prosjektets samarbeidspartnere

Prosjektets oppstartsmøte
Norwegian Research Centre As - NORCE
Kontaktperson: Hans Kleivdal
Universitetet i Bergen (UiB)
Kontaktperson: Ørjan Totland
Norges miljø og biovitenskaplige universitet (NMBU)
Kontaktperson: Svein Jarle Horn
Nofima AS
Kontaktperson: Katerina Kousoulaki
Nord Universitet
Kontaktperson: Mette Sørensen
Havforskningsinstituttet
Kontaktperson: Kai Kristoffer Lie
Samfunns og næringslivsforskning (SNF) ved NHH
Kontaktperson: Nils-Arne Ekerhovd
Høgskolen i Volda
Kontaktperson: Kristian Fuglseth
Folvengaard AS
Kontaktperson: Dag Hjelle
Nøgne Ø - det kompromissløse bryggeri
Kontaktperson: Arne Edward Rosland Hortemo
Råde Bakeri og Konditori Nærbakst as
Kontaktperson: Per Fredriksen
STIM AS
Kontaktperson: Hans P. Kleppen
Vital Seafood AS
Kontaktperson: Jørund Hagen
Kontaktperson: Jon Anders Stavang
Kontaktperson: Rene Wijffels
Kontaktperson: Anabela Raymundo
Tokyo University of Marine Science and Technology
Kontaktperson: Shuichi Satoh
Kontaktperson: Carlos Unamunzaga
Kontaktperson: Sander Hazewinkel
KONTAKTPERSON

Stig A. Borgvang
Forsker
-
Divisjon for bioteknologi og plantehelse
(+47) 458 67 258 stig.borgvang@nibio.no Kontorsted: Ås - Bygg H7
KONTAKTPERSON

Stig A. Borgvang
Forsker
-
Divisjon for bioteknologi og plantehelse
(+47) 458 67 258 stig.borgvang@nibio.no Kontorsted: Ås - Bygg H7