Nyheter

Innen 10 år skal fôr til husdyr og fisk bli bærekraftig
I samfunnsoppdraget om bærekraftig fôr skal alle gode krefter forenes for å gjøre matsystemene våre mer bærekraftige og for å styrke norsk beredskap gjennom mer egenprodusert fôr. Innen 2034 skal alle råvarer til husdyrfôr komme fra bærekraftige kilder, og norskandelen skal økes betraktelig.
Publisert 19.03.2025
Les merKalender
21.
mars
ForGran webinar
21.03.2025
kl.
10:00
21.03.2025
kl.
11:30
Webinar
Program og påmelding:
25.
mars
Grovfòrkongress 2025
25.03.2025
kl.
09:00
26.03.2025
kl.
16:00
Thon hotell Oslo airport
Program og påmelding:
3.
apr
75 år med fruktforsking i Ullensvang – Jubileumsseminar NIBIO
03.04.2025
kl.
10:00
03.04.2025
kl.
18:00
NIBIO, Ullensvang
Program og påmelding: