Brukervilkår Gårdskart

Dette er brukervilkår som gjelder når brukeren er logget inn i Gårdskart.

Opprettelse og sletting av bruker 

Dersom du velger å opprette en bruker for å kunne lagre data i Gårdskart, må du oppgi navn og e-postadresse. 

Hvis du ønsker å slette din brukerkonto, kan du når som helst gjøre dette fra «Min side» når du er logget inn i Gårdskart. Når du sletter din bruker innebærer det også at data du har lagret (f.eks. tegninger), blir slettet fra basen for godt. Hvis du senere ønsker å lagre data igjen, kan du opprette en ny bruker.  

Personopplysninger 

Når du oppretter en bruker på Gårdskart, ber vi deg oppgi navn og e-postadresse. Disse opplysningene vil kun bli benyttet hvis det er behov for å kontakte deg angående din bruker og dine data. 

Lagring av data 

Data som blir lagret i Gårdskart, er kun tilgjengelig for innlogget bruker. Dataene vil være lagret til brukeren velger å slette, men vi forbeholder oss retten til å slette data som ikke har vært brukt de to siste årene. 

Hver bruker har en maksgrense for hvor mye data som kan lagres hos NIBIO. Hvis grensen blir overskrevet, vil det ikke være mulig å lagre mer før andre data slettes av brukeren. 

Ved å lagre data hos oss, gir du oss tillatelse til å lagre og sikkerhetskopiere dataene dine. Vi har også tillatelse til å gjøre analyser på hva slags type data som blir lagret, på et overordnet nivå. 

Tilgjengelighet 

Gårdskart-tjenesten er normalt tilgjengelig hele døgnet. Unntaket er ved varslet nedetid eller ved uforutsette hendelser. Spørsmål kan rettes til vår brukerservice på e-post: gisdrift@nibio.no. Alle henvendelser besvarer raskt, og senest innen to arbeidsdager. 

Dersom det oppstår feil utenfor normal arbeidstid, vil feilretting og eventuell bistand påbegynnes neste arbeidsdag. Vedlikehold som kan medføre at tjenesten blir utilgjengelig for en periode, vil så langt det er mulig, foretas utenfor normal arbeidstid. 

Ansvarsbegrensning 

Du godtar at NIBIO ikke har noe ansvar for tap av lagrede data. Vi tar heller ikke ansvar for forsinkelser eller feil i Gårdskart.  

Endring av brukervilkårene 

Vi kan når som helst gjøre endinger i brukervilkårene. Informasjon om endringer vil alltid angis i dette dokumentet. Ved vesentlige endringer i disse vilkårene vil vi i tillegg informere deg ved å sende ut informasjon om dette via e-postadressen du har oppgitt i Gårdskart.  

Hele avtalen 

Disse vilkårene og betingelsene utgjør sammen med vår personvernerklæring hele avtalen mellom deg og NIBIO. 

Kontaktopplysninger 

Hvis du har spørsmål om bruken av Gårdskart eller om disse vilkårene, kan du kontakte oss på gisdrift@nibio.no
 

Tjenester