Personvernerklæring for nibio.no og nyhetsbrev

NIBIO benytter analyseverktøyet Matomo for å hente inn statistikk om besøk på nettside. Og vi benytter MailChimp til vårt nyhetsbrev

Nettsted: nibio.no

Nibio.no benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små filer som blir liggende på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko.

Norse Digital er NIBIOs databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Samarbeidet er regulert av en databehandleravtale.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagres på NIBIOs servere. Det er kun NIBIO og Norse Digital som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til våre besøkende. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Matomo og Matomo Cloud.

Matomo benytter informasjonskapsler for å samle inn data om brukere. Disse gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er: hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Vi kan ikke knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen om bruksmønstrene sendes til og lagres i Matomo Cloud.

Før informasjonen sendes til Matomo anonymiseres IP adressen din, slik at kun første to ledd av IP adressen inneholder informasjon, mens de siste to leddene av IP adressen er anonymisert. Du kan finne mer informasjon om Matomo Cloud Privacy Policy finnes her.

Informasjon om hvilke cookies Matomo benytter finner du her.

Din nettleser sender automatisk opplysninger til nibio.no sine servere hver gang du ber om å få vist en side. Dette er for eksempel opplysninger om hvilken nettleser og -versjon du bruker og din internettadresse (IP-adresse, som blir anonymisert). For hver side som vises, lagres i tillegg opplysninger om dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du er på.

Ingen av disse opplysningene blir brukt til å identifisere enkeltpersoner. Vi bruker disse opplysningene til å generere en samlet statistikk som blant annet viser hvilke sider som er mest populære og hvilken informasjon brukerne søker. Statistikken er et redskap til å forbedre våre tjenester til deg som sluttbruker.

 

Nyhetsbrev

Vi bruker MailChimp.com for å håndtere utsending av våre nyhetsbrev, og på- og avmeldinger til nyhetsbrev.

Når du melder deg på et nyhetsbrev hos oss, blir din e-postadresse overført til Mailchimps servere.

Les mer om Mailchimp og informasjonskapsler.

Avvise informasjonskapsler 

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta eller avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.