En NIBIO Logo
  • Prosjekter
  • Publikasjoner
  • Tema
  • Kalender
  • Tjenester
  • Nyheter
  • Ansatte
  • Om NIBIO
  • English
    version
Søk i ansatte:
nibio.noansatteprosjekterpublikasjonertematjenesterkalendernyheter
?
Bruk anførselstegn for å søke på en bestemt ordrekkefølge. Uten anførselstegn deles setningen opp og hvert ord søkes opp enkeltvis. Treff på søkeordet listes først. Deretter listes treff basert på liknende ord, eller begynnelsen av ordet du søker på.
NIBIO Logo Utskrift
Tilbake til ansatte
NO EN

Kristian Sæther

Ingeniør

Prosjekter for NIBIO

Divisjon for matproduksjon og samfunn

Frukt og grønt

(+47) 459 14 209
kristian.saether@nibio.no

Sted
Apelsvoll

Besøksadresse
Nylinna 226, 2849 Kapp

FILTRÉR
FILTRÉR

Prosjekter for NIBIO

FILTRÉR
FILTRÉR
DSC_0023

Divisjon for matproduksjon og samfunn

POTETFRIT -Bedre lagring av industripotet for mindre svinn, høyere kvalitet og redusert innhold av akrylamid


Dette prosjektet vil ha fokus på lagringsforholdene for potet til fritering, og på å redusere økningen i mengde akrylamid som naturlig skjer på lager.

Aktiv Sist oppdatert: 20.12.2021
Slutt: nov 2022
Start: mai 2019
DSC_0023

Divisjon for matproduksjon og samfunn

POTETFRIT


This project will focus on development of new, robust and sustainable strategies for long-time storage of frying potatoes, as an alternative to the previously used sprout suppressant which is no longer allowed. The strategies will be adapted to the various types of stores and potato qualities used in Norway.

Aktiv Sist oppdatert: 20.12.2021
Slutt: nov 2022
Start: mai 2019
DSC_0781-poteter

Divisjon for matproduksjon og samfunn

ANTIGRO


Storage conditions for processing potatoes and reducing acrylamide levels during storage are the focus areas in this project.

Aktiv Sist oppdatert: 20.12.2021
Slutt: des 2024
Start: jan 2021
Describing image text

Kontakt oss

Post

Postboks 115
NO-1431 Ås

Telefon + 47 406 04 100
E-post post@nibio.no
ANSATTE ADRESSER Nyhetsbrev

Sosiale medier

facebook Twitter Instagram LinkedIn YouTube Nibio RSS

2022 © Norsk institutt for bioøkonomi

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).
Les om informasjonskapsler og personvern her.