Quality Goat Milk for Cheese Production / Kvalitetsmjølk for kvit geitost
INAKTIV
SIST OPPDATERT: 01.12.2018
Slutt: jun 2013
Start: sep 2008
Slutt: jun 2013
Start: sep 2008
Prosjektmedarbeidere
Margrete Eknæs Achim Kohler Åshild Taksdal Randby Siv Borghild Skeie Gerd Elisabeth Vegarud Håvard Steinshamn Ole TaugbølStatus | Avsluttet |
Start- og sluttdato | 01.09.2008 - 30.06.2013 |
Prosjektleder | Tormod Ådnøy |
Publikasjoner i prosjektet
Forfattere
Ole Taugbøl Tove Gulbrandsen Devold Margrete Eknæs Marit Jørgensen Åshild T. Randby Siv B. Skeie Håvard Steinshamn Gerd Vegarud Harald Volden Tormod ÅdnøySammendrag
Prosjektets hovedmål er å etablere måleparametere for god kvalitet, og å kunne bruke disse opplysningene til å styre produksjonen på den enkelte gard. Kvaliteten kan forbedres gjennom riktigere fôring på kort sikt, og gjennom målrettet avlsarbeid på lengre sikt.